löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

INTERVALLER & HÖSTTRÄNING

Vi har kickat igång en ny träningsperiod nu maken och jag inför ett nytt lopp! (#motnyamålmalmborg) Alltid inspirerande med höst (fast det har inte riktigt blivit det ännu) och starta om med träning, fyspass, gymmet och så all innebandy med våra två grabbar! Älskar höst! Ordning och reda, mycket matlagning, många sköna löppass, träning och mycket innebandy!

Vi kommer att springa minst tre pass i veckan, helst fyra och jag kommer att köra fys hemma som förut samt att vi kommer att köra på gym. Så trevligt att träna ihop med gemensamma mål!

Igår blev det trail genom en av mina favoritskogar HÄR var jag ute i förra veckan och fotade lite. Sedan tog vi asfalt via landsvägen hem i fartleks style. Inga förprogrammerade intervaller på Garminen som fredagens utan bara köra på känslan. Kändes bra. Trycka ifrån och komma upp i högt tempo.

INTERVALLER & HÖSTTRÄNING INTERVALLER & HÖSTTRÄNING160921_1 160921_4

Intervallpass på tartan. 15X30 sek löpning med 30 sek gåvila mellan.

Vilka nya mål har du?

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *