JULEN,  musik,  TIPS

JULMUSIK

Kul att ni gillar min ultimata lista med JULFILMER! Ser att det inlägget är poppis!

Men hörrni! Något som jag begagnar ännu oftare är JULMUSIK! Lyssnar på det h e l a tiden i december. I restaurangen och i butiken där jag jobbar nu. N Ä S T A N så att jag lyssnar på det när jag springer också ;) Nejdå, men nära inpå var ett tag sedan det blev löpning, har lite löpvila nu för jag känner av knät lite och så råkade jag stuka till foten förra fredagen jag gick på en mörk (morr) gångväg och inte såg att de hade grävt upp vid sidan….

Nåväl ska testa att tassa imorgon, har längtat efter snölöpningen men nu regnar det här på Ostkusten. Typiskt.

Iallafall så kommer här mina tips på de bästa jullåtarna!

Min senaste lista 100% julfeeling 2.0 med en härlig blandning av alla bästa låtar. Jag gillar verkligen de äldre med Bing Crosby, Andy Williams osv. samt alla “nya/re”också förstås.

Klicka HÄR så kommer ni till min spellista!

Och här den äldre spellistan som jag började med redan 2011! Den är mer i artistföljd om man gillar att höra Carolas alla låtar i följd osv…

Klicka HÄR för att komma till denna spellista!

Hoppas att ni hittar någon låt ni gillar! Nu ska det snart börjas att göras lite julgotter här minsann! :)

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *