LÖPNING & TRÄNING

MALMBORGS JULKALENDER 2017

Alla som följer mig på Instagram har säkert märkt att mitt flöde svämmar över men träningsbilder denna december! Utmanade maken som han naturligtvis antog då nu har vi kört på i 21 dagar….

En blandning av allt! Mycket och lite. Löpning, mycket innebandy med “vårt” lag och så mycket i hemmagymmet! Roligt att göra något varje dag även om tiden ibland varit knapp. Men hellre 30 armhävningar än ingenting alls!

Nästa år återupptar vi “en halvmara i månaden”. Dags att lägga lite krut på löpningen igen. Detta år har varit ett mellanår med bara funrun. Det bästa löparåret hittills om du frågar mig. Inga krav inga tidsmål. Kravlöst.

Så mot nya mål nästa år! Ska bli spännande! Inga lopp inbokade ännu dock, inte likt oss men det kommer!

Share Button
0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *