♥ vi,  äta ute,  FAMILJ,  HÖGTIDER,  LIVET,  NÖJE

25 ÅR TILLSAMMANS & SÖDERSTRÖMS VERANDA

Igår var ingen vanlig dag för igår var det minsann hela 25 år sedan jag träffade min stora kärlek! Tiden har gått så fort så fort!

Så mycket vi hunnit med och vill hinna med! Fyra barn, renoverat och bygga om villan otaligt med gånger. Hittat nya gemensamma intressen och numera stolta mor & farföräldrar till världens bästa Valle ♥

Vi ser ljust på framtiden med många underbara och oförglömliga år tillsamman i löpspåret, framför kameran, på nya resor och äventyr och så det finaste man kan få med ett gäng barnbarn att skämma bort.

Jag hade beställt bord på restaurang i Öregrund, för det var just i Öregrund vi blev tillsammans för 25 år sedan.

Jag mörkade allt hel dagen och bara sönerna visste och backade mig. Äldsta sonen skulle skjutsa och Isak spela teater. Fick ut maken på löprunda. jag preppade middagen och gjorde köttfärsbiffar och en knäckig rabarberpaj. In i dusch och på med min röda klänning. Maken var inte sen att kläs sig lite finare för lite så har vi alltid varit att klä upp oss lite när i firar och äter gott hemma. Sedan föll temperaturen och jag bytte klänning med förevändning om att jag frös. Inget ont anandes så åkte de förstekta biffarna in i ugnen och sonen kom hem från jobbet.

Då när maken sa att vi steker på lite olika korvar så avslöjade jag att vi inte skulle äta hemma. Han blev så glatt överraskad och sedan for vi till Söderströms veranda.

25 ÅR TILLSAMMANS & SÖDERSTRÖMS VERANDA

25 ÅR TILLSAMMANS & SÖDERSTRÖMS VERANDA

Vi drack genomgående bubbel så klart! Och valde smårätter! Helt rätt val att smaka, dela och diskutera dessa, precis som deras filosofi är på Söderströms veranda. Att dela med sig! Jag gillar konceptet och tänket!

Vad åt vi då?

Kycklingspett med god sås.

Perfekt tillagad oxfilé med urgod sås!

Inbakad feta ost! Friterad så klart! Så genialt enkelt och gott! Ska testas hemma!

25 ÅR TILLSAMMANS & SÖDERSTRÖMS VERANDA

Provancale potatis.

Vitlöksbröd. Ingen hit vill ha spröda krispiga baguetter!

Scampi.

25 ÅR TILLSAMMANS & SÖDERSTRÖMS VERANDA

Lite som Pinchos fast större portioner!

Min underbare make och bästa vän ♥

25 ÅR TILLSAMMANS & SÖDERSTRÖMS VERANDA

Det spöregnade men vad gjorde det när man hade bubbel och trevligt sällskap.

Och där i ösregnet dök Melker Andersson upp som driver BOJABÄS för andra året i rad.

I veckan var jag i Öregrund (och på flera av kommunens orter) och fotograferade till webbsidor och där dök han upp och rensade fisk på baksidan av restaurangen minsann!

25 ÅR TILLSAMMANS & SÖDERSTRÖMS VERANDA

25 ÅR TILLSAMMANS & SÖDERSTRÖMS VERANDA

Öregrund på vårt vis! Där vi skrev historia för 25 år sedan ♥ Kommer alltid att vara VÅRT ställe även om vi numera bor i grannstaden.

Share Button
2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *