löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  mot maran,  träning

GYMPASS & COOPERS TEST

Startade gårdagen med ett besök på gymmet med maken, bästa peppen! Lägger alltid på liiite extra när man kan få hjälp i t ex scottcurl. Och så är det alltid trevligt att umgås med maken ♡ Tur att vi har samma intressen i mångt och mycket.
Längesedan man körde ett gympass (förutom intervallerna på löpbandet).

Det blev helkropps all in! fokus låg på armar/axlar och rygg. Bena fick några övningar med sparades till de tänkta 12 minuter testet på bandet. Hade tänkt att göra ett Coopers test men såklart så matchade inte tid, distans och min klockning tillslut. Vi räknade ut mellan tummen och pekfingret att jag på ett ungefär kom ca 2,3 -2,5 km på 12 min. Jag kommer att göra om samma test på löpband snart men även ett på löpbana då jag måste hålla farten själv, och vilket kommer att ligga till grund till min träning.
140320_2
#Fail på tidtagning/distans

Annars så har vi fått galet mycket snö! Min favoritslinga genom skogen är täckt med snö så inför helgens långpass blir det väl “två varv runt staden”.

Igår kväll hade vi vardagsmys med hemmabio och två sorters kladdkaka! En fin vän sa till mig att vår familj var så duktig på det. “Vardagsmys” & “helgmys”. Man behöver inte göra det så himla märkvärdigt utan jag har som filosofi att man kan njuta varje dag. Att se film/tv eller spela spel tillsammans och baka en god kaka trots att det inte är helg…. Hur svårt kan det vara? Att skjuta upp allt det roliga till helgerna? Nepp! Lev här och nu! Varje dag är en fest!

Återkommer senare med tips om mina kladdiga chokladiga kakor! Passar bra som torsdagsmys fika ;)

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *