löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  lopp

TJURRUSET 2014

I lördag var det äntligen loppdags igen! Alldeles för länge sedan och med fokus på en mara och träningsupplägg efter det så skulle årets Tjur Rus bara vara ett “fun run”
Och visst var det roligt, OCH jobbigt med att inleda de 7 km med backar, backar, backar (och några svalkande lerbad). Något man faktiskt inte ser på alla foton och filmer är just hur backigt det var! Men jag kan lova att jag slutade räkna dem efter ett tag… Dock en underbar utmanande lagd bana! Mycket roligare än förra årets! Många vatten/lerbad, hinder och på slutet delar av gamla ING 1 militärhinderbana!
141005_1
Det trista var att jag efter ca 1 km löpning stukade foten, ramlade men med hornen på så reste jag mig kvickt för att hoppa i första vattenhindret där funktionärerna ropade att det var 1,5 meter djupt….

Det dröjde (som vanligt) några kilometer (typ fem) innan jag känner att jag är med och inne i loppet…. Men hornen är trubbiga och jag tassar försiktigt fram för jag vill inte stuka mig ännu värre än vad det redan är!

Men tack vare ALLA sex? vattenhinder med härlig SPA-upplevelse i form av lera så håller jag foten nedkyld och kan springa vidare…

Har det rätt trevligt med glad tillrop från funktionärer och löpande medsystrar som peppar och vi varandra. Genom den långa vass/lervandringen mor slutet pratade jag med en kvinna som tyckte att vi var väl värda ett glas rött till kvällen! :) 141005_2
I det sista doppet försvann det mesta av leran…. Fast så här fint var det inte då jag plumsade i, då var det en lervälling redan.141005_3
Wohooooo! Nöjda och glada efter mitt andra  makens första TjurRus!

Det finns massor av fotografier från båda dagarna att beskåda på TjurRusets hemsida. Dessutom så var T där och spelade in och missade man sändningen igår (som vi gjorde eftersom vi var på innebandymatch) så kan man kolla på reprisen den 12 oktober på TV12 13:00.

Hur mår foten då? Jo tack, den är svullen men jag hoppas på att ta en testrunda i veckan för att se om den är redo! Har inte ont och kan gå normalt, men en svullnad är alltid en svullnad.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *