.RECEPT & MAT,  BINDERIER/BLOMMOR,  FAMILJ,  HEMMA HOS,  JULEN,  löpning,  mellomacka,  tabataintervaller,  TRÄDGÅRD,  träning,  vinter

PRE JULFIX

I helgen gick vi all in på pre julfix och att fixa fint inför advent! Smarriga lussebullar bakades och inmundigades. Enriskransen till Österport (inte helt oväntat döpt efter DET valvet i Visby) är på plats och sedan band jag även en granrisgirlang till entréräcket.

141125_9

Två fina granar planterade jag och hoppades på kyla så att de frös fast men ICKE! Nu ligger de på svaj ute i blåsten ;) Får gräva ner dem djupare.

Hela huset är också i stort sett julklart! Alla adventsstjärnor, de båda julgranarna och alla julkulorna i cylindervaserna är på plats! Så himla skönt att slippa stressa med detta i veckan! Har inte riktigt tid då jag planerat in lite annat roligt.

Och som Lovisa skrev i ett inlägg (så passande) igår att det där med att pria sin vardag är något jag helt och fullt håller med om! Mitt liv är ett enda stort pussel med post-it-lappar, listor och planering.

Funkar för mig! Jag hoppade den inplanerade 15 km löppasset igår till förmån till just pre julen & familjen istället.
Återkommer senare i veckan med lite inspiration till saffransbullar och ett lättlagat kycklingrecept!141125_2

Blev ju så otroligt sugna på en “mellomacka” i lördags! Ni kanske minns årets bidrag! Och varianten denna gång blev två skivor smörstekt bröd, handpillade räkor, två ägg, miniparika, sallad, tomat och en dillcreme.
Sedan toppade jag med rostad sesam och flagad mandel.

141125_4

 

Förra veckan startade vi upp med att gå på gymmet maken och jag! Skönt att pressa sig i löpningen via tabataintervaller på löpbandet och maxa lite med skrotet! Denna vecka repriserar vi det två gånger om! :)

141125_3
Tabataintervaller & skrotlyft gör mig förhoppningsvis till en snabbare och starkare löpare!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *