SPORT

Padel & halvmara

Jajamän! Du läste rätt! Här har det “padlats”. Nu är det två veckor sedan men detta som heter livet kom emellan, varit mycket ett tag. Vi har kickat igång en hel del saker och så har jag börjat jobba som återkommande polisskådespelare i en serie också. Men nog om det. Här kommer lite foton från vår premiärpadel! 

Galet kul och inte alls så där jobbigt som man tror. 

Och så kickade vi igång det nya projektet “Run for MS -team Malmborg” vilket innebär att jag skapar ett evenemang varje månad då alla kan vara med och belysta den kroniska autoimmuna sjukdomen MS, genom att gå, lunka eller att löpa en halvmara (21 km) på valfri dag under månaden. Har även startat en insamling till förmån för MS forskningsfonden. HÄR hittar du vår Facebooksida och HÄR hittar du insamlingssidan. Så tacksam över alla fina vänner runtomkring oss och så många som dyker fram och berättar sina historier. 

Följ mig på  FACEBOOK

Instagram:  UNFORGETTABLE, MALMBORGS MAT, KERBEROZ 

Share Button

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *