.RECEPT & MAT,  bakning,  dessert,  film/serier,  grillat/tillbehör,  kött,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  tillbehör,  TIPS,  träning

SEMMELWRAPS, SÖNDAGSRENSA & SERIER

God Söndagskväll! Denna helg har återigen gått i ett nafs! Äntligen fick vi in en löprunda maken och jag i lördags! Har dragits med halsont en hel vecka vilket innebär totalvila! Började i torsdags med ett gympass. Eterlängtat. Hoppas på en riktigt bra kommande träningsvecka då det är lite nytt inplanerat!
150125_1

Idag har vi haft en rensardag, det är så skönt! Min make är så duktig på sortering också! En egen liten återvinningscentral har han byggt upp! :) Kul att se barnen också vet rutinerna och gärna hjälper till med att sopsortera.

Maken & äldsta sonen kockade i köket och ute vid grillen i lördags och bjöd på smarrig grillade fläskkotlett, gräddsås och potatis. Till detta tog vi även vitlökssmöret som ligger på lut i frysen! Så gott att bli bortskämd!150125_2

Ingen har väl undgått semmelwrap booomen i veckan? Jag var inte sen att testa och dessa svängde jag ihop i torsdags! Serverade med lite blåbär och familjen var saliga! De var så goda! Recept kommer.150125_3

Till sist, när vi satt uppe och väntade på UFC och “The Mauler” så började vi att kika på de första tre avsnitten (av fyra) “Morran & Tobias” med Robert Gustafsson och Johan Rhenborg precis min humor så nu kallar jag äldsta sonen som också tokgillade denna för lilla bubben…. Hahah! Tips om ni inte redan har kikat! Annars så är vi inne på säsong 2 på Breaking Bad, fortfarande bra!

150125_4

Bara iPhonefoton idag men bättre det än ingenting alls! ;)

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *