.RECEPT & MAT,  FAMILJ,  kött,  LIVET,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  pizza,  SPORT,  träning

LÖPNING, SKÖRDEFEST & LIVET

Förra veckan gick i ett nafs! Jobb och avbokat jobb p.g.a en krasslig familj, men det kallas livet! Familjen går oavkortat alltid först och jobb kommer åter.

Annars så fick vi en fin helg med innebandymatcher (som alltid) en snabbdate med dotra och mormors lyckopiller ♥ och lite god mat och gårdagens underbara löprunda! Dessutom kickade säsong 2 av Jordskott igång och vi tjuvtittade redan natten mot söndag 00:00 på SVTplay! Såg ni? Älskar jordskott! Ska bli spännande och se om vi sedan syns eller ej maken och jag ;)

Älskade lyckopiller ♥

Denna kille är inte så dum han heller ♥

NY grej i mat+tv-program är skapad! Testade i lördags! tortilla+så mycket bättre=såmycketbättrepizza! Såklart får den liksom alla mina mellomackor en egen # på Insta. Så här såg tjuvstarten ut i lördags.

Sååååå busenkelt och gott att svänga ihop! Tortillabröd. Jag gjorde en bianco variant vilket innebär att man brer ett lager med creme fraiche på botten istället för den klassiska tomatsåsen. Sedan blev det kyckling, skinka, blandsallad,paprika och mozzarellaost på botten och topping. Skjuts in i varmluftsugn ca 200 o ca 5 minuter!

Sedan toppade jag med sallad och bearnaise! Nomnom!

Igår söndags så lisade vi våra själar med en helt underbar löprunda! Hösten är så vacker just nu! Njuta nu av det som är. För poff! kommer det en frostnatt och då faller löven….

LÖPNING, SKÖRDEFEST & LIVET

LÖPNING, SKÖRDEFEST & LIVET

LÖPNING, SKÖRDEFEST & LIVET

Skördesöndag och det sista togs in! Ja, nästan iaf! Nu är det bara att börja rensa bort alla annueller (sommarblommor) och förbereda trädgården inför vintern.

Underbara runda morötter! Rekommenderar dessa i massor! tar inga plats på djupet vilket innebär att du kan så dem i relativt låga kärl.

 

LÖPNING, SKÖRDEFEST & LIVET

Härliga färger!

 

Söndagsmiddag blev burgare! Tog bara bröd som botten och en massa pommes till! Vilken snygg burgare det blev utan lock!

Friscobröd i botten, angushamburgare (köpe), maxdressing, egenodlad tomat (mums), gurka, rostad lök, massor av smält mozzarellaost, blandsallad, feferoni och stekta höstkantareller som plockades i förrförra veckan. Yammi!

LÖPNING, SKÖRDEFEST & LIVET

LÖPNING, SKÖRDEFEST & LIVET

Nu kickar vi gång veckan! Äventyr står på agendan igen! Lovely!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *