♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  LIVET,  pizza

TVÅ VECKOR

Om exakt två veckor är det över för mitt säsongsjobb för denna gång. Alltid lite vemodigt när vägen dit startar med REA och fullt ös med härliga intensiva arbetsdagar.

Detta är min drog. 

Sommarsol, värme, glada & nöjda kunder boostar mig inför min egna kombinerade arbetande semester.  Nyskördad spenat & jordgubbar. Nattbad i poolen som blev en challenge mellan mig & yngsta sonen  Gårdagens middag Tortilla pizza. 

Prio är familjen fyra veckor är vi lediga tillsammans maken & jag. Tänkte disponera dessa på bästa sätt med kombon av vila, jobb, löpträning, fyspass, totalt lat med en bok i min hand liggandes på mage i solen, umgås med familia i den ljuva ljumma sommarkvällen med massor av grillmat och musik.

Nämen hörni! Detta börjar låta som min “perfect summerlist” som jag fnular på.

Den får ni ta del av en annan dag! Ska förbereda till inlägg till er som jag brukar så ni inte ledsnar att kika in här! Tycker det är såååå kul med lite feedback och kommentarer också! ;)

Vi hörs lite senare har ett mega inlägg om makens och min kryssning som vi gjorde innan midsommar som ligger på mitt hobbyarbetsbord och som snart är klart!

Njut av värmen & sommaren!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *