löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  TEST,  TIPS

SKOGSLÖPNING & LINNEX

Jisses vilken träningsvärk jag fick efter min tantgympa i fredags! Länge sedan jag körde ett pass från appen NTC (Nike training center) men jag kickade igång fredagen med “gladiatorerna”. Riktigt skönt!

Redan på lördagen kände jag träningsvärk, dock bara i benen. (Insidan av låren) Och på söndagen då jag skulle ut och springa så var jag inte sen att testa linimentet Linnex, en helt ny bekantskap för mig som annars när det behövs använder klassikern tigerbalsam.

151012_3 151012_1Alltså, vilka grejer! Först och främst är ju själva behållaren genialisk! Inge mer kleta och peta med fingrarna, superplus för mig eftersom jag är linsbärare och brukar peta mig i ögonen då och….151012_2
Som ni ser på bilden så funkar det som ett stort ovalt lypsyl, man skruvar upp innehållet, stryker försiktigt max två gånger på samma ställe! Sen är det bara att vänta på hettan! Otroligt vilken värme/hetta det blir och den sitter i länge! Jag tog på i två omgångar en på förmiddagen och strax innan jag skulle ut och springa. (minst 4 timmar mellan strykningarna) och idag har jag ingen träningsvärk! Sprang på efter ett tag som vanligt i skogen.

Att tänka på med Linnex är att kolla om man inte är allergisk mot salicylsyra, testa först på en liten bit av huden. Den hettar rejält! Gravida/ammande och barn under 12 ska heller inte använda produkten.

LINNEX stick hittar ni HÄR hos Svenskt kosttillskott!

Och måste jag avsluta med de numera traditionella Iphonebilderna från vår skogsterräng! Maken älgade på först och jag och min kalv tassade på efter. Så kul att även den yngsta blivit hooked på löpning! 151012_6 151012_4 151012_5 151012_7
Återkommer i veckan med det där tårttipset, kanske tips på en friterad fågelfärätt? Vad sägs om en fiskrätt, tips på inläggning och kanske kanske rotar jag fram några gamla foton också ;)

I samarbete med Svenskt kosttillskott

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *