.RECEPT & MAT,  bakning,  dessert

FILODEGSBAKELSER

Blev det filodeg över! Då slänger du snabbt ihop dessa ljuvliga filodegsbakelser!

Pensla en muffinsform modell mindre med smält smör. Skär ut remsor och lägg i omlott.

Skär ut trekanter också när det finns deg över!

Grädda i 175 grader i ca 6 minuter till de är gyllenbruna. Tag ur och låt svalna. Plocka ur dem vispa grädde, riv mandelmassa och varva och avsluta med trekanten och hallon och låt det “snöa” som barnbarnet sa när vi pudrade på florsocker.

Frasiga och så där härligt goda! En restbakelse av restdeg! :)

FILODEGSBAKELSER FILODEGSBAKELSER FILODEGSBAKELSER FILODEGSBAKELSER FILODEGSBAKELSER

Aha! Ser ni något annat gott på fatet? Kika in i morgon ska jag avslöja allt med recept och mer bilder.

Ha en superfin onsdagskväll!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *