.RECEPT & MAT,  förrätt

BRUSCHETTA CAPRESE

Här kommer ett enkelt tips på tillbehör som funkar såväl sommar såväl vinter. (vår och höst också :) )

Bruschetta Caprese

Baguette
smör, vitlök, färska kryddor (persilja, timjan & basilika)
flingsalt och peppar
tomater
mozarella
basilika
sesamolja flingsalt & peppar

Gör vitlöksbröd. Dela baguetten och rör ihop vitlökssmöret. Skär bagutten i sneda bitar och bred ut vitlökssmöret. Grädda med grill och varmtluft tills de är gyllene.

Tärna tomaterna och lägg på det svala vitlöksbrödet. Riv över mozarellaosten och basilikablad avsluta med grovmalen svartpeppar och flinsalt. Ringla över sesamolja.

 

BRUSCHETTA CAPRESE

BRUSCHETTA CAPRESE

BRUSCHETTA CAPRESE

Nomnom! Servera som förätt eller tapas!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *