.RECEPT & MAT,  HEMMA HOS,  JOBB,  LIVET,  LÖPNING & TRÄNING,  sommar,  TRÄDGÅRD

ROMANTISK PLANKSTEK & PLANER

Tisdag redan!

Dagarna rusar men det är så kart alltid så när man har deadlines och saker inbokade. Kul!

I fredags hade jag fixat överraskningsmiddag för maken som varit borta på kurs i dagarna tre. Gjorde duchessepotatis (såååå goda) och fixade en stor planka med entrecote och fläskfilé och en grymt god tryffelbearnaise.

Jag messade att lurade honom att vi kunde väl fuska med pizza och hamburgare…. Så kul att se hans min när jag hade dukat bordet och ställt bubblor på kylning.

Sååå gott! Recept kommer!

Vi har även sprungit och stått på händer. Dock r det rätt avslagen träning då vi har ett loppfritt år (!) Nästa år däremot ska vi göra några roliga lopp och inte bara själva utan i goda vänners lag. Kommer bli supernajs! Resa & springa kan inte bli bättre. Målet att kunna stå på händer på julafton verkar faktiskt inte heller så avlägset. Trots alldeles för lite övning så går det framåt! Ett par sekunder har jag kunnat stå.

I helgen har vi också grävt i trädgården och jag tog äntligen tag i den övervuxna rabatten uppe vid dammen. Vita rosor och vita pioner i all enkelhet på linje. Kommer bli fint nr de växer till sig.

På agendan på ledig hemmatid står en renovering av badrum, målning av diverse möbler och så ska vi göra en riktigt läcker grej i vårt matrum. Kommer bli grymt läckert!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *