HÖGTIDERJULEN

JUL I VÅRT HUS 2018

Goder afton!
Hur mås det i julestugorna? Här är det bara sååå göttigt och lugnt. Full av julfeeling och det har snöat hela dagen så ett tjockt täcke ligger utanför vårt hus. Så mysigt ♥ Hela dagen har varit stressfri och vi har pysslat med det sista. Städat lite, griljerat skinkan, dukat inför jullunchen och slagit in resterande klappar medan vi kikat på julfilm. Soft dag!

Nu ska vi strax slänga in våra pizzor i ugnen för att sedan kika på Polarexpressen! Japp! Vår tradition sedan 2004 att kvällen innan julafton titta på den. Och det gäller ALLA hemmaboende eller besökare.

Som jag nämnt lite förut så är less is more inte ledord för vårt hem denna jul!

Vill passa på att önska alla läsare som har ökat stadigt en riktigt fröjdefull och oförglömlig jul!
Enligt trad. dan före dopparedan kommer här nu jul i vårt hus 2018

5

En reaktion på ”JUL I VÅRT HUS 2018

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *