LÖPNING & TRÄNING

RECAP JANUARI

Kommer fortfarande på mig att jag fortfarande skriver 2018 när jag märker upp mappar och foton! Skönt med lite vardag 2019 eller hur? Tror att alla börjat nu efter långledigt.

Började med ny vana i morse. morgonpromenad! Jajamen! Tantvarning nr 1 ;) Nä, allvarligt skönt att komma igång och få lite frisk luft. Dessutom lite egentid med sonen som jag kan följa en bit till skolan. Trevligt att språkas lite. Annars så rullar det på med jobb. lite lugnar med framför kameran jobben eftersom jag kommer att vara mer selektiv. Jag är så klart väldigt smickrad över att få så många jobb medan många inte får ett. Inte det att jag är tacksam, men som sagt. Selektiv kommer vara mitt ledord detta år.

Tanvarning 2 kommer här, eller kanske pensionärsvarning då maken är en stor del av det här. Haha! Vi har ju alltid haft ett fågelhus som min far gjorde för länge sedan men nu tyvärr är ett rivningshotat projekt (nå vi ska renovera det). Nu köpte vi en fin ställning med plats för fågelhus och mathållare. Och så kul det är att kika på dessa fåglar. Får minsann börja föra bok över alla sorter. Försökte fotografera dem och nu saknar jag min superglugg som jag sålde i somras. Men men jag får fågelskåda på håll.

Grillad entrecote med hemmaslagen bea kan något vara godare? I helgen grillade vi och käde och det är sååååå gott! Recept hittar du HÄR!

Annars så längtar jag just nu lite tills ett par veckor då det är dags för mig och maken att bege oss ut i välden på nya äventyr! Barn/ungdomar och usvakt får snällt stanna hemma. Detta blir vår första (förutom en Gotland weekend och när vi åkte till Helsingborg och sprang maran och Göteborg och sprang varvet) som vi kommer att vara borta längre tid från våra barn. En hel vecka dessutom hur ska detta gå? Man får dåligt samvete direkt. Men samtidigt så kanske det är tillåtet efter nästan 26 år att få detta. Vi hade ingen bröllopsresa så vi kan ju se denna som en sådan väääääldigt förenad. Fast vi hade en toppenfin,men på Sicilien….

Slutbabblat från mig! Dags att skotta snö och få in lite syre i huvudet kanske. Hurusom haver! 2019 kommer att bli grym med denna start!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.