löpar/sportmode,  LÖPNING & TRÄNING

MARATHONTRÄNING & LÖPARKLÄDER FÖR HONOM

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Sportamore

Shoppat lite nya löparkläder till Niklas (maken) till julklapp. Varma sköna löpartights, jacka och vantar (han fick nya i oktober från annat konkurrerande märke men de var felsydda och gick sönder). Längst ned i detta inlägg hittar du länkar direkt och det är riktigt fina rabatter just nu om du klickar dig vidare.

Vi är som rubriken lyder i full gång med vår maratonsatsning! Vi kör på efter program och jag hoppas verkligen att vår motivation är så pass hög att vi fullföljer dessa 21 veckor som är kvar till Stockholm marathon 2020. Vi hoppade in på V 20 förra veckan. Jag valde att ta passen från Lofsans bok “stora löparboken för kvinnor” har försökt att ställa mig i ledet och köra ett program så många gånger men min fria vilda hjärna sällar sig sällan. Nu tillsammans igen som alltid med maken så gör vi detta försök. Jag är så taggad att för göra min tredje maraton!

MARATHONTRÄNING & LÖPARKLÄDER FÖR HONOM

Vantar HÄR!, Varma löpartights HÄR!, Massor av snygga löparjackor HÄR!

Share Button
2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *