.RECEPT & MAT,  HUND ♥

Valpsäkrar villan

Nu är det nära! Och nu är det KLART! Vår blivande valpis gick igenom veterinärbesiktningen och det viktiga shunttestet! Och just HAN är utsedd att passa just oss! När du läser detta denna fredag är vi redan iväg för att hämta hem honom till just vår familj.

Han är bedårande ljuvligt vacker denna hane.

Vi har shoppat hundsaker och bädden hoppas hoppas jag hinner komma innan fredag! Annars hittar jag en en annan lösning så klart!

Hundfebran går hemma som sagt och jag slukar allt inom hund just nu. Har dammat av mina gamla hundböcker och köper “Härliga hund” och lyssnar på Hundcoachen på mina promenader. Sedan diskuterar vi mycket om hur vi vill fostra valpen. För det ska man såklart!

Men den första valpis “bebis”-tiden ska han bara få bli buren och omhuldad av den närmaste familjen. Anknyta till oss och lära känna sitt nya hem och flock. Känna sig älskad och trygg för att växa upp till en lugn majestätisk vänlig gigant!

Maken skickade denna till kennel som valpis kommer ifrån. Man kan gå hel nuts med prylar men vi höll oss. De växer trots  allt så fort och snart  krävs det större leksaker. Hehehe.

Ha det så fint så ses vi snart igen! Kika in på instagramstory där får ni hänga med när vi hämtar valpis idag! Weeeee!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *