.RECEPT & MAT

Recap september 2021

Här kommer då äntligen en liten (he)recap på september som minst sagt varit hektisk! Hektisk men rolig! Till råga på allt drog jag på mig Borrelia som upptäcktes i oktober. Jag säger det, ALLT på en gång!

Jobb

1 september började jag som trainee som butikschef. Så mycket att lära in. En helt ny bransch med helt nya rutiner och system. Hjärnans kluster är överfulla och jag har lärt in så mycket. Tanken är att jag ska ta över min egna butik med medarbetare i november. Det känns fantastiskt spännande att en ny era, ett nytt liv i livet har startat. En rejäl omställning såklart från att tokjobba säsong, driva eget och frilansa. Tiden hemma är begränsad men kommer att jämna ut sig när denna inkörningstidsbacke är klar. Ser så mycket framåt.
Höst innebär även att seriestart! Och jag dyker upp i “Två systrar” och i “Det som göms i snö” S2. 

Vacker miljö -Berns salonger.

Träning

Yoga och löpning har varit det huvudsakliga under september. Mycket promenader som vanligt med Kebbe och iom nya jobbet så är det inga problem att komma upp i steg. 

Mat

Så jag saknar spisen! Nu när jag pendlar 2 timmar om dagen är det maken som lagar alla middag på vardagsveckorna. På helgen får jag röra i grytorna. 

Kerberoz 11 månader september

 


Det var en liten liten titt in i mitt september! Och nu är vi redan i oktober som går i ett huj! Mycket roligt och intensivt och spännande äventyr som väntar precis runt hörnet. Älskar höst & oktober!

 

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *