.RECEPT & MATJULENmat & baksaft/dryck

FULL FART & GLÖGGSANGRIA

Det märks att det lackar mor jul. Mycket att göra på jobbet. Riktigt roligt är det att få vara en liten nisse och slå in paket och hjälpa till och förhoppningsvis glädja mottagaren med innehållet.

Igår startade jag och killarna upp “Candy factory 2013” Vi hann göra och förbereda hela fem sorters julgodis och ikväll fortsätter vi. Så himla mysigt att pyssla ihop.
Recept på julgotter kommer under de närmaste dagarna. Fixar ihop lite autoinlägg till er, så att ni har något att göra medan jag sliter ;)
Men först måste jag dela med mig av det supersmarriga receptet på glöggsangrian som jag gjorde till julfesten! Gör den och njut! Detta recept hittade jag hos Leila!
131217_1
Glöggsangria

Du behöver
1½ liter rödvin
3 dl strösocker
1 påse glöggkryddor
1 l apelsinjuice av god kvalitet
1 l tranbärsjuice
Citrusfrukter i skivor
is

Gör så här
Värm vinet försiktigt  med socker och glöggkryddor. Låt vinet stå och dra några timmar samt svalna. Sila bort glöggkryddorna.
Häll i apelsinjuice, tranbärsjucie och skivad citrusfrukt i en bålskål.
Servera glöggsangrian i glas med massor av is.

 

0

Lämna gärna en kommentar!