lopp

STADSLOPPET

I lördag var det dags! Vår stads mest prestigefulla lopp… och det enda ÖSTHAMMARS STADSLOPP distans 6,3 km. Uppladdningen har varit usel, två veckor med näs/halsproblem. Förkylning som aldrig bryter ut eller har jag blivit pollenallergiker?

Nåväl, jag efteranmälde mig samma dag som loppet och kom till start. Min trogna vän Runkeeper ville inte alls starta så då var det jag och min bästa spellista hittills i öronen som fick gör jobbet. Hittade ett bra tempo och sprang på i min egna lilla värld. Bra hejaklackar längst vägen men helt plötsligt fick jag galet mycket håll på högra sidan inunder revbenen.  Försökte argt att trycka,massera och andas bort smärtan.

Efter den sista mördarbacken fortsatte mina ben trumma på till “Run to the hill” lätt uppför för att sedan gå utför. Skön känsla och jag sparade mina krafter till de sista hundra metrarna och la på en liten spurt!

Tänk att det gick att alldeles själv hålla ett 5:19 tempo utan fröken RK i öronen! (Samma tempo som vid mitt testlopp helgen innan) Jag hade tänkt hålla 5:15 men får vara nöjd!

Och så fick jag träffa Cissi  som hastigast också! Det var roligt! Vi ses nog snart igen på ett nytt lopp!

Share Button
 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *