löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  lopp

STHLM APOCALYPSE

I helgen sprang vi det fjärde och därmed det sista loppen i STHLM Challange serien. STHLM Apocalypse är ett lopp som kortfattat beskrivet innehåller mycket överraskningar och zombies. Riktigt bra arrangerat. Start vid Kaknästornet och med tre startgrupper. Jag och maken hade anmält oss till gruppen i mitten då solen precis börjat att gå ned.

Vi var på plats i god tid, parkerade mitt emellan start och mål. Gick till Kaknäsparken och väntande i ca 1½ timme på start. Vi fick våra tre liv att fästa runt midjan. Vi släpptes i väg om grupper om 60-100 pers var femte minut. Innan var det en genomgång på vad som gällde. Säkerhetstänk så att man inte knuffades om man fick panik.

Loppet kickade igång och vi sprang i en klunga med löpare. Bra fart kunde man hålla också. Första hindret i frihamnen var ett par bilar en brann och kastade eldslågor och så blev det en trång passage där det var döingar.

På de 8,5 kilometerna som loppet var fanns 8 olika zoner med zombies. Alla väl utförda scenografiskt och vissa med ljuseffekter.

Ett roligt lopp med överraskningar i all fall en gång då jag inte såg en zombie, blev kul på min Instafilm, hahah! Livesände där som jag brukar vid lopp. Finns även i profilen nu och förevigat.

STHLM APOCALYPSE

STHLM APOCALYPSE

STHLM APOCALYPSE

Summa summarum ett kul fun run som var trevligt att springa. Vi kom i mål med livet i behåll! Detta år har vi bara njutit av dessa fyra samt premiärmilen. Nästa år ska vi tagga för fem lopp eftersom jag fyller femtio. Jag anmälde oss till Stockholm marathon och det ska bli kul att traggla på med löpningen nu och hoppas på att det går lika bra som det gjorde första gången jag sprang en mara. HÄR kan du läsa om den.

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *