.RECEPT & MAT,  bakning,  tårta

SPINDERMAN TÅRTA

Jag lovade för ett tag sedan att berätta hur jag gjorde Valentins, barnbarnets 4-års tårta som blev till en Spinderman, Spindelmannentårta enligt unge herrns önskemål. HÄR kan ni läsa om hela kalaset!

Jag gjorde två anslag som jag färgade blått och rosa. Receptet på mitt anslag hittar ni HÄR!

Till fyllning så hade Valle önskemål om äpplen så det fick bli äppelmos. Funderade på en god kombo till detta och beslöt mig för att köpa vit chokladmousse. Åhhh vilken lyckad kombo tillsammans med ett par liter grädde!

Spidermantårta  á la Ann (med önskemål från Valle 4 år)

2 färgade tårtanslag
1 pkt vit chokladmousse
äppelmos
grädde
marsipan som du färgar röd och svart.

Gör tårtanslag enligt recept. Färga marsipan. Montera tårtan med äppelmos, chokladmousse och grädde i flera lager.
Avsluta med att dekorera tårtan i bästa spidermanstil.

Glöm inte ljusen!

SPINDERMAN TÅRTA

SPINDERMAN TÅRTA

SPINDERMAN TÅRTA

SPINDERMAN TÅRTA

SPINDERMAN TÅRTA

Vill ni ha fler tips på tårtor så hittar ni mitt tårtarkiv HÄR!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *