.RECEPT & MAT,  ♥ barnbarn,  ♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  jag & mor,  LIVET,  pizza

HELGEN SOM GICK

Som vanligt gick helgen förbi i 180!
Jag och killarna startade fredagsmyset redan i torsdags och gjorde egna pizzor! Varsin Calzone och en öppen.
Vi var hemma själva då maken var på baluns och fick mottaga guldklocka för trogen tjänst (25 år).
151019_2 151019_3 151019_4 151019_5
151019_7
I fredags fångade jag dagen och bjöd lilla mor på husmans! Denna gång blev det Bruna bönor & bacon! Hur gott? Så himla kul att äta mat som vi åt ofta hemma i föräldrahemmet…. Tror jag har många trevliga rätter på lut att bjuda på…
151019_1
I lördags var det innebandy som gällde i vanlig ordning, jobb i sekretariatet och våra killar vann matchen! Dessutom i snygga nya matchställ också!
151019_9 151019_8
Grillat och sedan så mycket bättre såklart!
Fantastiskt bra blandning på artisterna i år! Gillar så klart min “gamla” klasskompis Lisa Nilsson bäst men Ison & Filles version var ju bara så bra!

Igår hade vi lille V med sin mamma på besök och det blev lek och söndagsmiddag. Såååå himla mysigt när man hör hur han ropar “MOMMO” MOMMO!” Det är typ nu man verkligen inser att fasiken jag är ju MORMOR! Men det känns som väldens naturligaste sak! Att bli mormor vid 43 (OK jag fyllde 44 veckan efter ;) ) var inte alls så dumt! Har ju vänner som föder barn typ NU! Skönt att jag är klar med “det där”. Jag lånar hellre di små ;)

Nu rullar vi vidare i ny vecka, nästa vecka har ungdomarna (Ja nu slutar jag kalla min snart 12-åring för barn) höstlov, ska bli skönt att tillbringa den med dem.

I veckan som kommer står födelsekalas på schemat en roadtrip, digitala jobb och förhoppningsvis ett par träningspass. Kände tyvärr av en förkylning i helgen så det är vila nu när halsen gör sig till känna.

Hur ser din vecka ut?

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *