♥ vi,  FAMILJ,  LÖPNING & TRÄNING

14 KM HÖSTREGN & HELGEN

Tisdag!

Ljuvligt härligt med ny vecka och nya äventyr!

Kickade igång veckan med tabataintervaller, har varit lite si och så med träningen den senaste tiden. “hinner inte” trots att jag är världsbästa på att pria det som jag mår bäst av! Träning, löpning och ett fungerande hotell, HEM menar jag ;)

Nu ska jag ta tag i kragen och köra på “som vanligt” bara för att jag mår som bäst när jag restartar och allra helst reebootar mig vid löpning.

Helgen bjöd på två innebandymatcher. Yngsta sonen och vårt lag hade seriepremiär och äldsta sonen körde också match.

Vi shoppade lite nytt på både bilaffären och på Holmlunds, hann fika hos yngsta dotra som uppvaktade med presenter. Gulle ♥

I söndags blev det härliga 14 km i höstens lika härliga väder. Regn! Påminde lite om när jag sprang min första maraton i Stockholm 2015. Man tuggar på km efter km. Fast igår njöt vi av den otroligt vackra naturen! Löven, färgerna och de tunga jordiga dofterna.

14 KM HÖSTREGN & HELGEN

Två fina muggar fick jag av svärson och yngsta dotra.

14 KM HÖSTREGN & HELGEN

Älska hösten ♥

Älskade maken♥

14 KM HÖSTREGN & HELGEN

Over and out! Massor på to do listan som är fjortan km den med (känns det som).

Tjing!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *