♥ kidsen,  dessert,  HÖGTIDER,  kött,  LIVET,  SPORT

HELGEN

Svisch! Helg över. Vi hade helgöppet inför farsdag så helgen kan summeras så här.

Jobb. Dartpremiär. Såmycketbäst.  Innebandybortamatch. Farsdagsmiddag (Supergod,  lagad av yngsta dottern).

131111_1

 
#Innebandymatchen för äldsta sonen slutade 6-6 #Lördagsmys med Dart, Så mycket bättre och smågodis & vin #Dotterns farsdagmiddag krämig potatisgratäng, helstekt fläskytterfilé #Limepannacotta med hallon & choklad.

Denna vecka kan presenteras så här:
Födelsedagsfirande. Trerätterspåtisdag. Innebandyihelgen. Och så lite löpträning & fys på det! ;)

Jag och maken är inne i en lugnar “viloperiod” när det gäller löpningen. Vi kör ett par pass (3-4) i veckan med fokus på att tussa runt lite och köra det vi själv vill. I kommande helg vill jag få till ett långpass och njuta av en runda som är min favorit.
Nu börjar julfixar fingrarna klia och jag köpte första julklappen i helgen! Kommer att lägga in lite filmtips på julfilmer här framöver lite då och då (tidsinställda).  De som känner vår familj vet att vi älskar film och har ofta hemmabiokvällar och “söndagsbio” som en skön avslutning på helgen med alla samlade. En riktigt mysig tradition!
Har er familj någon veckovis tradition?

Ha en mysig start på veckan, solen skiner här så underbart idag!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *