DIY,  TIPS

RESETIPS ORGANISERA HYGIENARTIKLARNA

Det är skönt att hålla ordning på allas hygienartiklar när man är på resa. Senast när vi var på Sicilien så gjorde jag  i ordning våra flaskor med våra hygieniska produkter. Alla använder inte samma produkter så detta är ett bra sätt att hålla koll. När man är på plats sedan på semesterorten så hamnar ju allas flaskor i duschen eller hur?

Köpte varsina set på ÖoB. Och skrev ut namnlappar på en av mina favoritapparater här hemma! Perfekt när man vill lappa upp saker.

 

RESETIPS ORGANISERA HYGIENARTIKLARNA

Perfekt! Snart dags att fylla min och maken igen! Var till Uppsala igår på jobbmöte och passade på att fynda lite på Zara och fylla på med födelsedagsgrejer från Flying tigers och fick mysfika hos dotra. Lunch blev det på Egon, återkommer med inlägg om detta.

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *