♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  LIVET,  TIPS

PACKAD & GLAD NYA NAGLAR, SHOPPING & VILKET KLIPP!

Hej! Här var man både packad och glad! Äntligen dags för avfärd! Husvakt på G och läget känns skönt och under kontroll.

Igår for vi till Gränby köpcentrum för att fixa frillan på yngste sonen samt att jag fixade mina naglar. Svårt annars att ha snygga gelnaglar när man jobbar som statist/skådisjobb eftersom man oftast inte bör ha detta.

Tog vita med guldglitter vilket kände snyggt till sommarbrun hud.

PACKAD & GLAD NYA NAGLAR, SHOPPING & VILKET KLIPP!

PACKAD & GLAD NYA NAGLAR, SHOPPING & VILKET KLIPP!

PACKAD & GLAD NYA NAGLAR, SHOPPING & VILKET KLIPP!

Har även investerat i en ny väska. Tog den mindre modellen som är lite nättare att ha med sig och rymmer mobilclutch, solbrillor liten necessär samt systemkameran när man behöver ha med den.

Kommer att bli en hel del promenerande i Italien så ett par ny fotvänliga skor var ett måste.

Sedan över till ett riktigt klipp!

Dra på trissor! Efter nästan 19 år med långt hår åkte det nu av! Han klippte sig för ca 10 år sedan är vi hade klädbutik men det frippan blev katastrofalt ful och passade inte alls hans utseende så snabbt som tusan fick det växa ut igen till trygga tofsen. Men igår! Så stiligt och snyggt klippt. Alla nöjda och glada. V i har pratat om detta jättemycket och länge så det var INTE helt impulsivt. Dock hade vi inte bokat utan det kändes bara så rätt!

Nu puttat en pasta bolognese på spisen som ska inmundigas med husvakt och sedan är det bara lite pirrig väntan innan det är dags att bege sig. Har förberett lite inlägg så att det inte ekar helt tomt och tyst här inne. Men jag tänker faktiskt ha SEMESTER! Nu blev det som vanligt att jag har jobbat på semestern.

Ni får hänga med på vår oförglömliga (förhoppningsvis, peppar, peppar ta i trä) resa via min Instastory och vanliga Instagram!

Ciao!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *