MODE & SKÖNHET,  skönhet

NYKLIPPT

Nu var det min tur att kapa mitt lååååånga hår! Maken klippte sig innan vi for till Sicilien. Här kan ni kika på det.

Har haft långt och kort från och till i hela mitt liv! I åttan klippte jag av mig det jättemycket! Sedan behåll jag det halvlångt och i 20-års åldern blev det en riktigt kort page. Sedan har det återkommit i cykler mitt behov att bara kapa av det. Helst över axlarna, annars får jag för mig att det inte har hänt något med håret. Haha!

När jag varit gravid eller efter förlossningarna har det åkt av. Nu vet jag inte vad…. Antar att det är förnyelsecykeln som vill detta. Ni vet väl att kroppen “förnyas” vart sjunde år! Så nästa år är man m a o en helt ny människa igen!

Kapade det i tre omgångar innan jag blev nöjd.

Före, första, andra & tredje!

 

27 år mellan bilderna.

Känns fräscht! Blev en färgning också som tog bort allt solblekt hår. Skönt med kortare hår när man springer och tränar att inget hänger och slänger.

Avslutar med en riktigt TB med foton från en reklamfotografering för en bil. Så kul att se dessa! Trevlig helg på er!

Share Button
0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *