bakning,  HUND ♥,  JULEN,  LIVET,  MAT & BAK

Årets pepparkakshus, luciajogg & lussevalp

Tiden rusar iväg nu så här inför jul, men jag är lugn. Allt julbak. All julgodis och t o m köttbullarna är klara!

På listan kvar är lite smågrejer bara. Vi ska klicka hem julmaten för att slippa åka till butikerna nu. Julklappar klara. Allt shoppat på nätet såklart. Förstår inte hur folk tänker när de trängs i butikerna. Det får mig att må illa.

Nåväl, lucia i söndags och även min bortgångne fars födelsedag, tänk att det redan gått 8 år.  Men vi försöker sprida lite julglädje i form av att jogga runt i luciakläder. Vi sprang ned till son och sambo med lussefika. Ringde på och lämnad, sen sprang vi hem under muntra tillrop “glad Lucia” till de vi passerade.

Årets pepparkakshus, luciajogg & lussevalp

Årets pepparkakshus, luciajogg & lussevalp

Finaste Kerberoz vår egna lussehund piggar upp i detta mörker.

Var tvungen att säkerställa att pepparkakströjan han fick på sig var rätt gammal och att båda sönerna haft den. Jo då. År 2004, året då “lilleman föddes så tog jag julkort. Så himla gulliga barn, hehe. Kommer ihåg att det var lite sjå att styra upp fyra viljor ♥

Och så till årets pepparkakshus. Köpe men dekorerat av mig och som vanligt får maken äran att bygga ihop det med smälhett smält socker.

Årets pepparkakshus, luciajogg & lussevalp Årets pepparkakshus, luciajogg & lussevalp

Avslutar med två foton från denna vackra varelse  ♥

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *