.RECEPT & MAT,  drinkar,  JULEN,  MAT & BAK

Glubbel årets 2020

Årets smak på Blossa är inspirerat av Marrakech med smaker av grönt te och mynta tillsammans med traditionella glöggkryddor. Flaskans design är inspirerad av marockanskt kakel och den grönblå färgen ska föra tankarna till havet.

Glubbel med smak av Marrakech

is
1/3 årets glögg 
2/3 prosecco

I ett glas valfri form fyll på med is häll på glöggen och avsluta med prosecco. Njut! Pimpa gärna glaskanterna med tex en mix av socker och kanel & kardemumma. Och lägg i en liten bukett av mynta. Blir lite extra festligt inför jul.

Glubbel årets 2020

Glubbel årets 2020 Glubbel årets 2020 Glubbel årets 2020

Njut av lite glubbel och kanske som jag tar det väldigt lugnt inför jul utan julstress. Straxt ska det bakas lite och till helgen kan julgodisfabriken startas upp inför julen 2020. Kommer att tipsa om mina favoriter i veckan så håll urkik!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *