.RECEPT & MAT,  FAMILJ,  HÖGTIDER,  nyår

Nyår 2021

Detta nyår precis som förra firandes hemma med vår yngste son och vår lurviga pälskling. Våra gäster satt i karantän.

Vi hade inhandlat allt redan så det var bara att brassa på en god nyårsmiddag. Det blev en klassisk med gratinerad hummer med en vitvinsstuvning. Grillad oxfilé som sedan fick gå på lågtemp tills den blev perfekt genomrosa. Till detta hasselbackspotatis och en rödvinssås. Dessereten bleb kanelstekta äpplen med vaniljvisp (marsansås som jag blandade upp med grädde), pepparkaksnitt i smulor.

Blomster måste man ha! Köpte rosor och helgbukett och arrangerade allt i en fruktskål. Jag använde mossa jag bundit ihop istället för oasis.

Nyårsbad innan middag! Ljussättningen kunde varit bättre men vi har en liten rolig lampa med olika sken o badet…


Försökte fånga oss fyra på bild men det var inte det lättaste. 


Lite roar oss… Vad gör man inte haha!

Sparade dessa från galan och skålade in det nya året. I hopp om allt ska bli lite bättre, lite lättare och enklare.

Avslutade med först timmarna på året med att dansa tryckare med Kerberoz.

Önskar så att 2022 hade fått en bra början men redan efter 20 dagar in på nya året sitter vi i karantän. Jag som kämpat så för att hålla oss friska. Det verkar som om ingen undkommer detta. 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *