.RECEPT & MAT

Gåsmamman säsong 6

Nu rullar den sista säsongen av Gåsmamman för fullt på C more!
vintern 2021 (januari/februari) spelades avsnittet in och jag var återkommande uniformerad polisen Ida. Jag syns i scenerna som utspelar sig på polisstationen och i avsnitt 2 dyker jag upp med Linus (Edvin Ryding) och ljuger för honom, jag har faktiskt ingen aaaning o vart mamma Sonja är….

Gåsmamman säsong 6 Gåsmamman säsong 6

Coronatider och som vanligt testades man för covid innan man fick kliva in och skådespela. 

Min kontorsplats. Syntes i avsnitt 3 (tror jag eller 4?)

 

Denna inspelningsperiod innebar sena kvällar. Ser typ lätt sliten ut, helt osminkad, den perfekta polislooken ;) Dyker upp lite överallt i bak och förgrunden i alla fall. Kul att vara med i den avslutande gåsen också.

Dyker upp i lite fler serier och har gjort. Har inte bara skrivit ut detta på bloggen. Hinns lixom inte med!
Dags för mig att uppdatera DENNA lista!

 

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *