MAT & BAK MED KIDS -TORSK MED CURRYRÄKOR

Posted on Posted in .RECEPT & MAT, ♥ kidsen, mat & bak med kids

I veckan gjorde jag och sönerna en enkel torskrätt med curryräkor och goda tillbehör.
140213_4
#Desto fler kockar godare torsk!

Vi använde oss av en riktig fin torsk som fick salt och peppar och lite dill på sig. Tillsammans med tomathalvor fick de gå i ugnen tills de var klara. Vi slängde ihop en krämig cream cheese röra med crème fraiche, crème cheese, gröna ärtor, dill och smakade av med salt och peppar. Serverade allt med knaperstekt bacon, bulgur samt citron. Fisken blev det totalt tabberas på! Är glad att mina barn gillar fisk OCH gillar att kocka i köket ♥
140213_5
#Härliga smaker

0
Dela gärna! <3Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Lämna gärna en kommentar!