PRE MELLOMACKAN

Posted on Posted in .RECEPT & MAT, bakning, kött, mellomacka

Förra helgen blev vi galet sugna att kicka igång årets säsong av mellomackan! Vi har kört det de senaste åren här hemma med olika mackor vid varje lördagskväll till schlagerfestivalen, mello….

Ett tag frågade jag familia om vi skulle byta ut den traditionella mackan mot…….pizza…….sallad…..(??)………..

………langos eller?

Nääää det ska vara macka! Ett tag tänkte jag smörrebröd, kan vara för att jag blev inspirerad av förra årets visit i Danmark.

HÄR hittar ni mina olika varianter på den numera ökända mellomackan! Vi skämtar så klart alltid att det är en melloMacAnn….

PRE MELLOMACKAN

PRE MELLOMACKAN

PRE MELLOMACKAN

På denna pre mellomackan så blev det ett gott bröd i botten som ni vet får brödet aldrig alltså under några omständigheter synas! Stekt fläskfilé, stekt halloumi knaperstekt bacon, oliver, körsbärstomater, plocksallad, balsamico och min snabbdressing a´la Rhode Island. Creme fraiche, tomatketchup, salt och peppar. Sväng i hop allt och sedan har du en sås till allt! Hamburgare, sallad och inte minst mellomackan!

Vad skulle du lägga på DIN mellomacka?

Share Button
Dela gärna! <3Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Lämna gärna en kommentar!