bröd,  mellomacka

MELLOMACKAN DELTÄVLING 1 2020

ÄNTLIGEN dags för vår härliga kanske tokiga? tradition MELLOMACKAN! Får iaf glad tillrop på de sociala kanalerna när jag lägger ut.
Första deltävlingen och det blev kebabmacka! Smörstekte ett bergisbröd och svängde ihop en vitlökssås. Mmmmmm så gott!

Mellomackan med kebab

1½ brödskiva av vitt Bergisbröd eller det du gillar.
kebabkött
romansallad
körsbärstomater
feferoni
het salsasås (tog tacosås)

Vitlökssås

1 dl creme fraiche
2 msk majonnäs
2 vitlöksklyftor
salt & peppar
späd med vatten för att tunna ut till sås.

Gör kebabköttet enligt anvisning på förpackningen. Jag kör min i ugn så smidigt. Bästa köpekebaben hittar du tips på HÄR!

Rör ihop vitlökssåsen och förbered grönsakerna.

Vid montering stek brödskivorna frasiga i smör. Börja med att lägga ett lager med sallad i botten, därefter kebabkött, körsbärstomater, salsasås och vitlökssås. Avsluta med ett par feferoni.

 

MELLOMACKAN DELTÄVLING 1 2020

MELLOMACKAN DELTÄVLING 1 2020

MELLOMACKAN DELTÄVLING 1 2020

Längtar redan till lördag och en ny mellomacka…. Vad ska det bli?

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *