.RECEPT & MAT,  bakning,  paj

RABARBERPAJ MED KOKOS

Mmmmm här kommer ett tips på en supergod paj jag slängde ihop som doftar och smakar sommar, Karibien….

Ca 1000 gr fryst rabarber
2-3 msk potatismjöl
Deg
smör
havregryn
socker
vaniljsocker
bakpulver
1 dl kokos

Börja med att koka ned dem frysta rabarbern med socker till en jämn smet, tillsätt potatismjöl blanda väl och häll upp i en pajform och låt svalna och stagnera lite.
Gör pajdegen. Smält smör. Rör ihop alla övriga ingredienser och till sist de smäta smöret. OBS! Den är galet go denna röra så ät inte upp allt ;).

Fördela röran (det som är kvar) över rabarbern.
Grädda i ca 35 minuter i 200°.

150312_12150312_14150312_13

 

150312_15

 

150312_16150312_19150312_17

Jag serverade pajen tillsammans med vispad vaniljvisp, sååå gott!

Share Button
0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *