LÖPNING & TRÄNING

TRÄNINGSUPPEHÅLL

Och jag som aaaaaaldrig brukar vara sjuk!

De senaste två veckorna har jag haft totalt träningsstopp/förbud p.g.a. av de envisaste efterhängsna förkylning jag varit med om!!! OK, erkänner att jag  i torsdags då jag fuskade och tog en lugn och kort  trailrunda….

Det är halsen såklart som det sitter i. Typiskt! Jag dom var så taggad inför ett ryck inför kommande varvet! Sedan så hade jag turen att vinna (jag som aaaaaldrig vinner) startplatser till mig och maken till Stockholm marathon. Men det känns så lång bort just nu finns inte ens på kartan!

Men så är det ju när man är van att knarka löpning/träning…. Man blir lite uppgiven, MEN, när man väl sätter igång igen brukar kroppen svara snabbt och kanske, jag hoppas att den är riktigt utvilad för hårdare pass.
Så, dåligt med inlägg om löpningen en period m a o men snart snart är jag på banan igen!

Avsluta men en inspirations/målbild inför kommande halvmara!
130915_1
DN Stockholmhalvmaraton 2013

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *