en halvmara i månaden,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

EN HALVMARA!

Japp!

ÄNTLIGEN!

Det har varit lite tunt med halvmaror denna sommar. Vi har kört lite andra rundor och mycket trail som ligger varmt om hjärtat. Sista halvmaran var i maj då vi sprang Göteborgsvarvet och veckan efter så sprang jag på Stockholm marathon. Så jag är nog förlåten, att jag “missat” mina “en halvmara i månaden” ;)

Men i lördags, perfekt sommarväder och vi på oss vätskebälten, banan och choklad och sprang favoriten som leder ner till strand och vatten. Vi sprang (lunkade i prattempo) och tog avstickaren i “Bullerbyn” ner mot vattnet och så samma runda retur mot stranden, via skogen den långa raksträckan som går på underbar grusväg och så avslutar vi som vi började på asfalt med vattnet tidvis som granne.

Underbart!

150831_13150831_12150831_10150831_11

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *