.RECEPT & MAT♥ kidsen♥ vialtanFAMILJgrillat/tillbehörHEMMA HOSköttLIVETsås/kryddsmörtillbehör

SUNNY WEKEEND & GRILLTIPS

Fredag och det är utlovat lite sol! Får passa på att njuta när tid ges att spendera så mycket som möjligt av vaken tid/ledighet i trädgården. Fortfarande trädgårdfix kvar på “to do list”. Belöningen blir såklart en grillmiddag på vår favoritplats i solen på altanen under kvällen…. I a f på söndag om vädret tillter. På lördag blir det nog en smarrig “mellomacka” under ESC finalen!

Här kommer lite inspo till vad ni kan grilla i helgen! Bilderna kommer från någon helg sedan då det var så vårljummet ute och vi satt ute på altanen under filtar sent in på kvällen och bara myste och drog roliga historier och skämt. ♥

Grilltips!

Entrecote med jordgubbs & halloumisallad

SUNNY WEKEEND & GRILLTIPS

SUNNY WEKEEND & GRILLTIPS

Årets första “äta ute” kväll! Snart är armeringsjärnet täckt med vår humle! Längtar att få vårt privata uterum.

SUNNY WEKEEND & GRILLTIPS

SUNNY WEKEEND & GRILLTIPS

SUNNY WEKEEND & GRILLTIPS

 

Vår korta skorsten.

Med en förnimmelse av sommarkvällar. Under täcken och filtar och riktig mysig kvalitetstid.

1

Lämna gärna en kommentar!