.RECEPT & MAT,  äta ute,  Helsingborg,  Skåne roadtrip,  Sverige

Restaurang Vass Helsingborg

Skåne roadtrip.

Efter rekommendationer från vänner i Helsingborg hade jag bokat bord på restaurang Vass. Så här beskriver de sin restaurang på sin hemsida.

VASS Resturang & Bar

Restaurang med känslan av havet

Vi på VASS Restaurang & bar strävar hela tiden efter att ni som kund ska bli nöjda. Ni ska trivas hos oss, ni ska tycka om vår mat och känna att vår atmosfär känns välkomnande och trivsam. Vi jobbar för att överraska och för att vara en restaurang med det där lilla extra. Vi hoppas ni kommer och trivs hos oss, över kvickbron med havet på båda sidor, VÄLKOMNA.

När sonen matchar tapeten…

Glada laxar!

Restaurang Vass Helsingborg

Efter att snällt frågat om det fanns möjlighet att få vitlöksbröd som förrätt till en av oss eftersom ingenting var tänkbart att äta från förrättsmenyn,  men vi fick ett surt nej. -Vi serverar bara det som finns på menyn och vi har inget bröd till vitlöksbröd (Vår vanliga tur och själv hade jag tagit briochebrödet som fanns i en förrätt och haft på lite smör och riven/skivad vitlök). Nåväl, dålig start och någon hade en riktig dålig dag så vi skippade förrätterna och åt av brödet som kom in. Himmelskt gott!

Restaurang Vass Helsingborg

Sonen var nöjd över sin. Dock var han inte heller förtjust i spetskålen med röran.

Restaurang Vass Helsingborg Restaurang Vass Helsingborg

 Restaurang Vass Helsingborg Restaurang Vass Helsingborg

Solnedgång utanför så vackert och dags för dessert.

Restaurang Vass Helsingborg

Vass restaurang får  tre starka  malmburgare_poang malmburgare_poang malmburgare_poang kunde blivit fyra om personalen varit mer serviceinriktade och struntat i sin dåliga dag. Jag var supernöjd över min mat. Miss med makens råa oxfilé samt att de hade på tryffel. Isak tyckte det var OK.

Sedan begav vi oss ut i Skånekvällen! Så vackert.

 

 

Roadtrip Skåne del 13,  4567 , 8, 910111213, 14

Share Button

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *