LIVET

Recap extended version

Men hej hej hallå!
Visserligen fick jag iväg ett inlägg nyss men vad hände med hon som skrev recepttips och hade bloggen igång varje vecka? Till en början med veckovisa recap sedan månadsvis och nu halvårsvis? Ska vi ha det på detta viset? Naturligtvis inte!
Men till mitt försvar så har jag snart i åtta månader varit inne i min butikchefs bubbla. Lärt mig minst tusen nya saker och driften av en butik. Det har varit en bergochdalbana med bergstoppar höga om Mount Everest och dalgång djup som Colcadalen, men mittemellan allt en raksträcka. Ni fattar min vinkel.

Att jag är projektmänniska, en vinnarskalle har jag bevisligen nu insätt. Insett att balansen mellan jobb och fritid är oerhört viktigt. Just nu har jag hittat den för nu. Lediga helger är viktiga. Även om jag fysiskt inte är på plats så måste jag mentalt släppa eller försöka släppa taget om jobbet. Jag jobbar mycket på det just nu och försöker att bara vara den Ann, den jag var när jag var mitt bästa Ann som lever fullt ut och tillåter sig att bara vara och göra roliga energigivande saker. Löpning med hund och man är så himla kul! Dock så är det mer lätt jogg framhasandes och mycket gång men unghunden. Han travar lätt bredvid och sysselsätter sig med att äta snö i väntan på oss. Yogan är med mig även om typ all form av träning försvann i ett halvår.

Denna hund alltså!! ♥

Och tänk att vi begagnade gymmet förra veckan också. Hur svårt eller hur jobbigt är det att gå upp på övervåningen till hemmagymmet. Men nu är vi på G! Men ljuset och våren, okej parantes för detta aprilväder men mars kickstartade verkligen mig. 


Nya löpardöjjor som stått och väntat sedan julas.

Mat då?

Pyttipanna med soliga ägg en perfekt mat de dagar man jobbar långpanna och är hemma 1930. 

Annars går jag såklart all in för mina recept eller bara goda helgrätter.

Årets semlor, inget fancy alls, men som sagt tack för att jag har alla samlade från föregående år som svunnit.  HÄR! Om man vill ha lite inspo.

Årets mellomackor får egna inlägg iaf några av dem. Kommer inspirerande inlägg snart på en dator nära dig… (eller platta eller mobilskärm).

Klimpsoppa en av vinterns favorit här hemma. Tack mor för den inspirationen till riktig comfort food ♥

Många pizzor blir det….

Min fina Buddahfontän inhandlad på Jysk (nej jag är inte sponsrad), blomman bakom är fd mammaplantan som mor hade hemma som jag räddade. Får bli ett bonsai á la Dr Westerlunds blomma (doftpelargon).

Beck kom ut och i film tre var maken och jag med! En riktigt rolig inspelningsdag för drygt ett år sedan. 

Och äntligen så tillät jag mig att åka iväg en eftermiddag i mars för att vara med i en scen av en serie som jag tidigare varit med i säsong 1. Say nomore!

MUA fixade fina frillan, fick beröm över mitt tjocka hår som här blev flätat och uppsatt inåt mot nacken. 

Blev kontaktat av Warner Bros att de vill ha tillbaka gänget som var med i förra säsongen av en kriminalserie och självklart ställer man upp några dagar! en viktig del av nitt liv att få komma “hem” och fylla på med energi från något jag trivs så bra i.

Änteligen är det dags efter all Corona att få gå på bröllop! Ska bli sååååå kul! 

Prepparen i mig har fixat till di som bor hemma i Villa Malmborg…. Men så klart ska de användas i sommar! Är sjukt sugen på lite wild life uppåt landet med vandringsleder och flugfiske. Ingenting bokat men någonting med Kebbe blir det i sommar.

I mars så var vädret sjukt fint och vi fixade iordning på inglasade. Längtar tills värmen kommer och vi flyttar ut i ett par månader.

Önskar er en fin vecka no 15! Här laddar vi inför påsk med barnen. Ska bli fantastisk mysigt att ses. Laga grym mat och bara vara… Jo, det blir så klart tradionell tipspromenad och äggletarjakt för alla barn som numera är MYNDIGA!!! När hände detta? 

Share Button
4

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *