HUND ♥,  Utställning/tävling

Träna med Kerberoz

 

Under tre veckor så tränade jag och Kebbe varje vardagsmorgon tidigt innan värmen kom och slog till. Ca 4-5 minuter varje gång sprang vi nere i hundgården i staden eller som det heter ringträning. Dock helt utan instruktör och på egen hand och tass.

Vi började redan förra året och då hann vi med en, 1 träning innan Kebbe blev sjuk och måste opereras. Just det inlägget har legat i flera månader men inte publicerats ännu. Har inte orkat det men jag känner att nu ett år efter är det snart dags!
Nåväl, tre veckor bara tänker ni? Ja, tid har inte funnits då jag jobbat för tre på f.d. arbetsplatsen men under semestern och välförtjänt vila tog jag tag i projektet att ha kul med Kebbe och ett mål har varit att ställa ut.
Började tappert i april men allt rann ut i sanden när arbetsbelastningen och arbetsdagarna blev oändliga. 

Jag har filmat varje träning så det kommer att bli en rolig film sedan på Kerberoz som innehåller vår livs första ringträning förra året. Han är så liten! HÄR hittar ni den. Får väl skaffa en egen kanal till gossen sedan ;) Vår bortgångne Dizel har sin kvar, HÄR! Dock laddade jag inte upp så många klipp på allt jag hade lärt honom! Han var rena rama cirkushunden. (R.I.P 2018)

Träna med Kerberoz

Övar på “stå” 

Träna med Kerberoz

Vi tränar ihop den där IRLÄNDAREN och jag, han ä l s k a r yoga och när man rullar ut mattan så kommer han och lägger sig.

Hans utställnings/tävlingsväska med sitt kennelnamn Kensington. 

Eftersom han är mitt sjätte barn, jag har fyra men två ben och två svansbarn så blir han så klart bortskämd. Ny godisväska. Så snygg och så osponsrad! Precis som vanligt!

Och ett popup tält inför Kerberoz första inställning och min! Hur gick det? Inlägg kommer….

 

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *