♥ vi,  Los Gigantes,  RESOR & SEMESTER,  Teneriffa

LOS GIGANTES TENERIFFA

Men heeeej!

LOS GIGANTES TENERIFFA

Här satt jag hemma och fantiserade om att blogga på semestern som värsta influencern osv… Men vet ni?

Jag & maken njuter av varje minut, varje stund här så det finns inte tid eller lust till detta! Sorry! Livet kallas det visst!

Vi har det så bra här där palmerna bor och där bananerna böjs.

Jag kommer att blogga och tipsa på med mina info & inspoinlägg så fort jag kommit hem till kalla vintersverige. Just nu är klockan kanarisk tid 18:10 och jag sitter i solen i nyköpt typisk turistklänning med smock och maken i boxer. Sippar på cava och ska straxt piffa oss inför restaurangbesök som vi bokade när vi var ute och sprang tidigare idag.

Finns på insta & instastory hela tiden så spana in vår underbara oförglömliga resa!

LOS GIGANTES TENERIFFA

Ha det bäst och njut av livet! Det kommer faktiskt inte att gå i repris!

<3

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *