Annonslänkar,  shopping,  TIPS

GO TIGER!

Innehåller annonslänkar från Lagerhaus.

Tycker mycket om att hålla ordning och reda på alla mina jobb och “to do list” och alla aktiviteter och har nog svart bälte i att skriva listor, lappar och ha notes på min skärm på datorn. Ordning och reda ska det vara annars blir det för mycket i skallen. Ett tips till dig som känner dig stressad och oorganiserad är att sortera all på listor i almanackor. Jag har en på Iphone men föredrar en gammal hederlig som man kan bläddra och skriva i. Är jag ensam där?

GO TIGER!

Hittade dessa fina på REA! Perfekt lagom liten storlek på tigerkalendern och den större utan datum kan alla i familjen fylla i när det är läxor, prov, möten, träningar, matcher, jobb o.s.v.

HÄR! och HÄR! hittar du mina REA fynd.

 

Tigertokig som jag? Fler tiger tingest finnes allt på REA dessutom.
Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *