.RECEPT & MAT

MALMBORGS MAT INSTAGRAM

ÄNTLIGEN!

Efter många turer fram och tillbaka och avvägningar så har jag nu skapat ett nytt Instagramkonto som BARA har fokus på MAT & BAK! Många som följer mig som inte alls är intresserad av att jag tränar och allra helst nu när man ligger i marathonträning vilket blir många pass och inlägg i vecka. Dessutom känner jag att jag har dragit ner på inlägg om mat & bak. Jag som nästan sa aldrig att jag tänker nischa mig men nu är dagen här!

[KGVID]https://www.unforgettable.se/wp-content/uploads/2020/02/0553f9e1280342a1ba5c6cb841b41444-1.mov[/KGVID]

På kontot finns nu nästan 700 foton som jag lagt upp från 2012 då jag började med Instagram. Så kul att se tillbaka vilket kartotek jag har av rätter. Dessutom ger och kommer jag ge restaurangtips från när och fjärran. Instastory kommer fyllas med tips och inspo.

Så in och följ nu mitt nya konto med bara mat & bak! @malmborgsmat Varmt välkomna!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *