.RECEPT & MAT,  kyckling

Panerad, baconlindad kycklingfilé fylld med mögelost

 

Panerad, baconlindad kycklingfilé fylld med mögelost

Kycklingbröst
en bit av din favoritmögelost
bacon
salt och peppar
vetemjöl, ägg och panko till panering.

Dela kycklingbrösten lägg i en bit mögelost salta & peppra. Linda med 2-3 bacon. Doppa i mjöl, sedan uppvispat ägg och till sist pankon. Stek på medelvärme tills de är klara. Vän ofta och håll koll så de inte bränns. 

Servera med en krämig potatisgratäng, rödvinssås och bearnaise.

   

Panerad, baconlindad kycklingfilé fylld med mögelost Panerad, baconlindad kycklingfilé fylld med mögelost Panerad, baconlindad kycklingfilé fylld med mögelost Panerad, baconlindad kycklingfilé fylld med mögelost

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.