.RECEPT & MAT,  friterat,  kyckling

Frasiga chicken bits med rödlök, gurka, majonnäs

Jag vet inte hur många gånger jag har tipsat er och mina chicken bits?! Men det är ju så himla gott och smidigt att göra egna! Och tillbehören kan varieras! Just nu är dessa chicken bits med rödlök, gurka och majonnäs mina favorit!

Bästa Pankot köper jag i vår Thaibutik i vår lilla stad. Stora krispiga bitar.

Frasiga chicken bits med rödlök, gurka, majonnäs

Bröstfilé i bitar
ägg
mjöl
panko
salt & peppar

Dela kycklingen i mindre bitar. Panera först i mjöl, sedan ägg och till sist pankon. Fritera i 180 grader tills de är gyllene. Är du osäker kan du ta upp en och kika på.

Topping
purjolök strimlad
rödlök hackad
rostad lök
smörgåsgurka i mindre bitar
majonnäs
japansk soya
sweet chilisås

Montering
i botten lägger du 4-5 chicken bits
häll över löken, smörgåsgurka och montera på majonnäs i klickar och avsluta med gurka.



Frasiga chicken bits med rödlök, gurka, majonnäs Frasiga chicken bits med rödlök, gurka, majonnäs Frasiga chicken bits med rödlök, gurka, majonnäs

Fler tips på chicken bits hittar du HÄR! HÄR!  HÄR!  HÄR! HÄR! HÄR! HÄR! HÄR!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *