Fuerteventura,  RESOR & SEMESTER,  Spanien

TUR FUERTEVENTURA

Arlanda arla morgon

Här börjar vårt senaste äventyr! Natt mot dag åkte vi till långtidsparkeringen och gläds över hur nära vi bor Arlanda. Skjuts in till terminal 5 och sedan sedvanlig incheck, bagdrop, säkerhetskontroll toalett och ölstopp. Semestern kan börja!

TUR FUERTEVENTURA

Öl, yoghurt med limemarinerad frukt och en baguette vilken sällsam ensemble.

TUR FUERTEVENTURA

Det är något med att flyga. Jag älskar att flyga! Start och landning allra helst resterande tid är som att sitta på en buss.

TUR FUERTEVENTURA

Fluffiga marshmallowsmoln.

Restid

Restiden till Fuerteventura ligger på ca 5:50 beroendes på väderförhållandet som råder. Vi flög rakt över Europa.

Tidsfördriv på planet

Lyssnar lite på Lazarus, denna måste vara den bästa boken hittills!!! Övergår sedan för att titta på The Crown  som jag tankat hem de första delarna av säsong 1. Det finns fyra säsonger och jag fastnade direkt! Äntligen har jag en serie jag kan kolla på själv när jag är hemma heheh!

Jag hade valt vanlig holiday meal. Denna flight var det någon slags biff, pressad sådan påminde om skolans. Potatismos och gröna bönor. En liten skagen som föris och en cheesecake och ost till dessert. Inget fel typ standard flygmat.

TUR FUERTEVENTURA

Lite bubbel aldrig fel.

Maken hade valt kötträtt mot pristillägg. Fick dock fiskförrätt (!?) Lax och samma skagen jag fick. Oxfilé, ostar och en brownie. Han sneglade på min biff. Jag tog hans skagen och ostar. Inget märkvärdigare än standard var hans utsaga.

Förbi Lanzarote för att landa på Fuerteventura.

Innan man hämtar bagaget går man på toan i det nya landet det är sen gammalt!

TUR FUERTEVENTURA

Första gången vi åker med Ving. Lite besviken på det tunna häftet till en början.  Ni vet, det är semester! Alltid kul att få några kartor och broschyrer av reseledaren som man kan börja kika i transfern. MEN, självklart miljötänk och allt man vill veta finns på appen! Så, jag godtar detta direkt och behöver inga direkta förhandlingarna med mig själv.

Sedan fortsatte vår resa i buss ca 35 minuter med destination Corralejo där vi hyrt ett rum på ett lägenhetshotell precis i hamnen. I nästa inlägg kommer info om det.

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *